"Εν Σώματι Υγιεί": Στο Μαυροβούνιο για Διεθνές Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης ο Λευτέρης Μαύρης Συνέχεια στις διεθνείς υποχρεώσεις για τον αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Λευτέρη Μαύρη.


Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες τόσο στο Διεθνές Τουρνουά του Αμμάν, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σειρά έχει η "πρόκληση" του Μαυροβουνίου. Σε μια σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, καλείται να αποδείξει ότι δίκαια αξίζει μια θέση ανάμεσα στην ελίτ του αθλήματος. 


Ο Λευτέρης θα αγωνιστεί στο ατομικό της κατηγορίας 6. Στο Διπλό Ανδρών (MD14) θα αγωνιστεί με συμπαίκτη τον Βρεττανό Bishop T. και στο Διπλό Μικτό (XD14) με την Gonzalez P. από την Ισπανία. 


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα από τις 2 ως τις 4 Ιουνίου και τον αθλητή θα συνοδέψει ο προπονητής του στον Ίφιτο Πατρών κ. Παναγιώτης Γιώτης. 


Εκτός του Μαύρη θα συμμετέχουν και οι εξής Έλληνες αθλητές και αθλήτριες: Δρακωνάκη Ειρήνη (class 6), Καΐπη Μαρία (class 8), Μπουρνιά Ευανθία (class 1) και Χρυσικός Γρηγόρης (class 1), με προπονήτρια την κ. Νταουντάκη Ελευθερία, Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν στο τουρνουά με δικά τους έξοδα.


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.