Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη για τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη για τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις: 


Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος οι τελειόφοιτοι μαθήτριες και μαθητές του Λυκείου καλούνται να δώσουν τη μεγάλη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων με στόχο την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια για παραπέρα μόρφωση με στόχο μια επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση. 


Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα και την ιδιαίτερη σημασία της συμπαράστασης προς την κατεύθυνση αυτή, των γονέων και των κηδεμόνων τους αλλά και την προσπάθεια των εκπαιδευτικών που συνέβαλαν στην σωστή προετοιμασία τους.


Ευτυχώς, η ευκαιρία που σήμερα δίνεται στα παιδιά μέσω των πανελληνίων εξετάσεων δεν είναι η μοναδική. Ο αγώνας έξω από το σχολείο είναι συνεχής, είναι ανταγωνιστικός και οι ευκαιρίες προόδου και ανέλιξης δεν σταματούν εδώ. Οι πανελλήνιες είναι η πρώτη δοκιμασία , το μέλλον όμως δεν κρίνεται από αυτήν και μόνο. Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν ευκαιρίες και νέες δυνατότητες.


Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη σε όλες και όλους


Κώστας Καλαίτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. ΗμαθίαςΠηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.