Πήγαν για βέρες και βγήκαν με... χειροπέδες!

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Έδεσσα (ένας Έλληνας και μια Γεωργιανή), για σύναψη εικονικού γάμου με σκοπό τη νομιμοποίηση της υπηκόου Γεωργίας, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας 69χρονος Έλληνας ο οποίος προσπάθησε να τους συνδράμει στην επίτευξη του σκοπού τους, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονου Έλληνα, ως ηθικού αυτουργού του εικονικού γάμου!

Διαβάστε πως το "ζεύγος" πήγε για γάμο, αλλά κατέληξε με χειροπέδες:

Αρχικά, ο 47χρονος Έλληνας και η 38χρονη Γεωργιανή, κατόπιν συνεννόησης και παρακίνησης από τον 56χρονο Έλληνα, την Τρίτη 03.08.2012 τέλεσαν εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αριδαίας, προκειμένου η 38χρονη να εφοδιαστεί τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση άδειας διαμονής λόγω γάμου.

Την Τετάρτη 04.09.2013 ο 47χρονος και η 38χρονη υποβλήθηκαν στην καθιερωμένη διαδικασία για την χορήγηση αδειών διαμονής (συνέντευξη), στην οποία έλαβε μέρος και ο 69χρονος Έλληνας, που γνώριζε για τις παράνομες προθέσεις τους και δηλώνοντας ψευδή γεγονότα για το ζευγάρι. 

Όμως, κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διαδικασίας προέκυψε η εικονικότητα του γάμου...

Έτσι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (04.09.2013)  στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ο 47χρονος Έλληνας και η 38χρονη υπήκοος Γεωργίας, για σύναψη εικονικού γάμου με σκοπό τη νομιμοποίηση της 38χρονης στην Ελληνική Επικράτεια.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 69χρονος, ο οποίος προσπάθησε να τους συνδράμει στην επίτευξη του σκοπού τους, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός 56χρονου Έλληνα, ως ηθικού αυτουργού των παράνομων πράξεων.

Σε βάρος των προαναφερομένων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης. Επίσης, κατασχέθηκε μία βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής που κατείχε η 38χρονη.

Οι συλληφθέντες, "ζευγάρι" και... κουμπάροι, αντί για το... μήνα του μέλιτος, θα πάνε "ταξιδάκι" στο γραφείο του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.