Η οικογένεια Μπίκα όρισε τη νέα διοίκηση στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Με τα... κλασικά χρώματα στο γήπεδο η ομάδα Το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ όρισε η οικογένεια Μπίκα, η οποία παρέμεινε ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ. 


Σύμφωνα με την απόφαση των μεγαλομετόχων, πρόεδρος και εκτελών χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου ορίστηκε ο Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, αντιπρόεδρος ο επιχειρηματίας Στέφανος Αποστολίδης, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος στο Επιμελητήριο Ημαθίας υπό τον πρόεδρό του Γιώργο Μπίκα, ταμίας ο ασφαλιστικός σύμβουλος Κώστας Σισμανίδης και μέλη ο επιχειρηματίας Γιάννης Σισμανίδης και ο γεωπόνος Μιχάλης Ανθουλάκης.


Στα... παλιά χρώματα


Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό ότι η "Βασίλισσα" θα ξαναφορέσει τα φυσικά της χρώματα, το βυσσινί και το μπλε. Οι άλλες δύο στολές θα είναι σε διαφορετικά χρώματα. Η μία θα είναι με επικρατέστερο το λευκό, και θα έχει δύο ρίγες βυσσινί και μπλε, ενώ η τρίτη, που δεν επιλέχθηκε ακόμη, θα έχει κίτρινο κατά πάσα πιθανότητα χρώμα, χωρίς να αποκλείεται και το ροζ.


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.