Συνεχίζονται οι συντηρήσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων σε σχολεία του Δήμου Βέροιας Δ.Τ.: Σε εργασίες ελαιοχρωματισμού, επισκευών, αποκατάστασης και συντήρησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε σχολικές μονάδες και δημοτικά κτίρια της Βέροιας και των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας πραγματοποιούν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.


Το τελευταίο διάστημα έγιναν παρεμβάσεις και συντηρήσεις στο σχολικό συγκρότημα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας (ελαιοχρωματισμός και τοποθέτηση στεγάστρου στην είσοδο) όπως επίσης και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μακροχωρίου (ελαιοχρωματισμός). Τις τελευταίες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαστήματος, ολοκληρώθηκαν ελαιοχρωματισμοί στο Νηπιαγωγείο Διαβατού, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας (εξωτερικά, εσωτερικοί διάδρομοι και αίθουσες διδασκαλίας), στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας (ελαιοχρωματισμός σε γυμναστήριο και διαδρόμους και αντικατάσταση τμήματος των WC) και στο 9ο Νηπιαγωγείο Βέροιας (ελαιοχρωματισμός εσωτερικά).


Επιπρόσθετα, έγινε αντικατάσταση στα προστατευτικά κάγκελα του 4ου Γυμνασίου Βέροιας, κατασκευάστηκαν κάγκελα στο Δημοτικό Σχολείο Τριποτάμου και ολοκληρώθηκε ανακατασκευή τμήματος της αυλής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μακροχωρίου.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών συνεχίζει τις εργασίες στην πλειοψηφία των σχολικών συγκροτημάτων του δήμου με στόχο οι αίθουσες διδασκαλίας και οι προαύλιοι χώροι στα σχολεία να παραδοθούν καθαροί και συντηρημένοι πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.  


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.