Ο Πήγασος Ημαθίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ - Οι αθλητές και η κατάταξή τους

 


Στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα διεξήχθη από 13 – 16 Ιουλίου 2022 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (Εφήβων – Νεανίδων/ Παίδων – Κορασίδων/ Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α-Β).


Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου συμμετείχε με τέσσερις αθλητές/τριες πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Οι κολυμβητές μετά από μία απαιτητική σεζόν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν απόλυτα και αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα των αγωνισμάτων που πήραν μέρος.


Πιο συγκεκριμένα οι κολυμβητές του Πήγασου πήραν μέρος σε έξι τελικούς σε ατομικά αγωνίσματα και σε τέσσερις τελικούς σε ομαδικά. Η αθλήτρια Δέσποινα Πασίδου κατάφερε να ανέβει τρεις φορές στο βάθρο των νικητών με μία δεύτερη και μία τρίτη θέση σε ατομικό και μία τρίτη θέση σε ομαδικό άθλημα.


Ο προπονητής του τμήματος κ. Στέλιος Αμπατζίδης μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε: «Πολύ καλή εμφάνιση για τα παιδιά του συλλόγου μας προσπαθώντας για το καλύτερο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχοντας όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης  μελλοντικά. Η αγωνιστική σεζόν αφήνει θετικό πρόσημο. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους γονείς για την στήριξη καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς». 


Το Δ.Σ. του Πήγασου Ημαθίας με τη σειρά του προέβει στην εξής δήλωση: «Συγχαίρουμε τους αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας που κατάφεραν να προκριθούν και να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς επίσης και για τις διακρίσεις τους. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή μας κ. Στέλιο Αμπατζίδη αλλά και στους γονείς των αθλητών, που με την αμέριστη συμπαράστασή τους βοηθούν στο έργο του συλλόγου».


Συνοπτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η κατάταξή τους ανά αγώνισμα είναι:


Τσανακτσίδης Άγγελος (Εφήβων):

7ος στα 50μ. ύπτιο

16ος στα 50μ. ελεύθερο 


Πασίδης Χαράλαμπος (Εφήβων):

7ος στα 50μ. πεταλούδα

5ος 100μ. πεταλούδα

8ος 100μ. ελεύθερο


Πασίδου Δέσποινα (Παγκορασίδων Α):

3η στα 100μ. ύπτιο

2η στα 200μ. ύπτιο

14η στα 100μ. ελεύθερο

5η  στα 4x100μ. ελεύθερο mix

5η  στα 4x100μ. ελεύθερο

3η στα 4x100μ. μικτή ατομική

8η  στα 4x200μ. ελεύθερο

 

Γιαννιώτης Νικόλαος (Παίδων):

36ος στα 100μ. ύπτιο


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.