Φαντασμαγορική μουσική βραδιά από τον Μάριο Φραγκούλη και την Deborah Myers στη Νάουσα



 Της Ολυμπίας Μπέτσα*


Μια φαντασμαγορική βραδιά επεφύλασσαν στο κοινό οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες Μάριος Φραγκούλης και Deborah Myers στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022.


Οι θεατές απόλαυσαν τραγούδια ερωτικά, αγαπημένα από γνωστά musical, όπως τα «Βασιλιάς κι Εγώ», «Το Φάντασμα της Όπερας», “West Side Story”, αλλά και γνωστές ιταλικές, ισπανικές και ελληνικές επιτυχίες. Ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers καταχειροκροτήθηκαν όταν τραγούδησαν αξέχαστα τραγούδια του αείμνηστου και αδιαμφισβήτητα κορυφαίου και δυσαναπλήρωτου Μάνου Χατζιδάκη, όπως τη «Φαίδρα», τον «Κεμάλ», τη «Θάλασσα Πλατιά», το «Μην τον Ρωτάς τον Ουρανό» – “All alone am I”, για το οποίο η Βρετανίδα σοπράνο στην εισαγωγή της είπε ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή τη μουσική παράδοση, κάτι που δεν υπάρχει στην πατρίδα της, και ότι όταν - ούσα παιδούλα -  πρωτάκουσε το τραγούδι το λάτρεψε. 


Η εξαιρετική βραδιά έκλεισε με μια συγκλονιστική ερμηνεία του “Phantom of the Opera” και την αποθέωση των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών και των μουσικών που τους πλαισίωναν, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της παράστασης, καθώς η μουσική απόδοση άγγιζε την τελειότητα ηχογραφήσεων.


Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και μαζί με τη μουσική (Con te partiro) να φεύγουμε πάντα σε χώρες μαγικές κι ονειρεμένες εκεί που η φαντασία γεννά τα πιο όμορφα, δυνατά και αγνά συναισθήματα. 


Οι μουσικοί που πλαισίωναν τον τενόρο και τη σοπράνο ήταν:

Στάθης Σούλης - ΠΙΑΝΟ

Δημήτρης Στασινός - ΚΙΘΑΡΕΣ

Κώστας Μυλωνάς - ΝΤΡΑΜΣ

Αλέκος Ρούπας - ΚΡΟΥΣΤΑ

Αλέξανδρος Τράμπας - ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ/ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ

Θύμιος Παπαδόπουλος - ΠΝΕΥΣΤΑ

Γιώργος Παναγιώτοπουλος - ΒΙΟΛΙ

Ελισάβετ Σκούρα - ΒΙΟΛΑ

Μιχάλης Πορφύρης - ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ

Άγγελος Μιχαήλ - ΚΟΡΝΟ

Μάνος Γρυσμπολάκης - ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ/ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Τράμπας


* Η συνεργάτιδα του InVeria.gr Ολυμπία Μπέτσα είναι φιλόλογος, Msc στις Πολιτισμικές Σπουδές



















Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.