Δύο νεκροί σε απίστευτο τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς - Περιπολικό "τράκαρε" με αγριογούρουνα και όχημα έπεσε πάνω του



 Τροχαίο δυστύχημα λόγω αγριογούρουνων, με την εμπλοκή και περιπολικού της αστυνομίας, σημειώθηκε στις 23.30 το βράδυ της Δευτέρας (11/7/2022) στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου, στην περιοχή της Δοϊράνης Κιλκίς, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς εθνοφύλακες και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων τρεις αστυνομικοί.


Όλα ξεκίνησαν όταν το περιπολικό που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο αστυνομικοί, 44 και 36 ετών, συγκρούστηκε με αγέλη αγριογούρουνων στο 62ο χλμ Θεσσαλονίκης Νέου Πετριτσίου, γύρω στις 23:30 το βράδυ.


Την ίδια στιγμή, ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 56χρονος και μία 50χρονη, υπήκοοι Βόρειας Μακεδονίας, συγκρούστηκε επίσης με αγριογούρουνο και εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρεθεί σε παρακείμενο χωράφι.


Πίσω από το όχημα των αλλοδαπών που εξετράπη της πορείας του κινούνταν ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ένας 53χρονος και ένας 48χρονος, εθνοφύλακες. Το όχημα τελικά συγκρούστηκε με το περιπολικό που είχε λίγο πριν ακινητοποιηθεί και από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους και οι δύο επιβαίνοντες.


Οι τρεις αστυνομικοί αλλά και η 50χρονη υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς με ασθενοφόρο.


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.


Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:


Χθες (11 Ιουλίου 2022) και ώρα περίπου 23.30΄στο 62ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης –  Νέου Πετριτσίου υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν 44χρονος και 36χρονος, αστυνομικοί, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη άγριων ζώων και εξετράπη της πορείας του, έπειτα όχημα το οποίο οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 50χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε επίσης με άγριο ζώο, εξετράπη της πορείας του ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο και στη συνέχεια όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα. Αποτέλεσμα των συγκρούσεων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου οδηγού και του 48χρονου συνεπιβάτη, καθώς και ο τραυματισμός των τριών αστυνομικών και της 50χρονης αλλοδαπής. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.


Πηγή : inveria.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.