Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κεντρικής στη ΒέροιαΑπό την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κεντρικής στη Βέροια, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022. Συγκεκριμένα: 

"Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών εκφόρτωσης υλικών ανελκυστήρων επί της οδού Κεντρικής αρ. 61, αποφασίζουμε:

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Κεντρικής από  την συμβολή της με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ζωγιοπούλου  την Πέμπτη 12-05-2022 κατά τις ώρες από 11:00΄ έως 11:45΄. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς. Τα μέτρα που θα  λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.  

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται:  
  • Τα υπ’ αριθ. ΗΜΙ 9419 & ΚΟΗ 4876 οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την  ανωτέρω εργασία.  
  • Τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα  επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις  επικρατούσες συνθήκες."

Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.