Ο Άγγελος Τόλκας για τους εορτασμούς των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα στη Νάουσα



 Ανάρτηση του Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ Άγγελου Τόλκα με την ολοκλήρωση των εορτασμών της επετείου των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας:


Οι βασικοί εορτασμοί για την επέτειο των 200 ετών του Ολοκαυτώματος της Νάουσας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή και αξίζουν συγχαρητήρια για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση σε όλους τους υπεύθυνους, στους συλλόγους και τους συμπολίτες που συμμετείχαν. 


Η πόλη μας, ο κάθε Ναουσαίος και Ναουσαία είχε την ευκαιρία να ανασκοπήσει το παρελθόν. Τις περιπέτειες της πόλης και της ιστορίας, τις κρίσεις αλλά και τις μεγάλες στιγμές που γνώρισε η Νάουσα. Είχε την ευκαιρία να συλλογιστεί το παρόν αλλά και να οραματιστεί για το μέλλον μας. 


Γιατί οι γιορτές και οι τιμές δεν είναι μόνο για το χθες αλλά είναι και μια ευκαιρία να ξανασκεφτούμε το μέλλον αλλά και το ρόλο καθενός μας. Ίσως αυτό είναι και το πιο σημαντικό.


Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και κάθε προσώπου που συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων είναι σημαντική. Και γι' αυτό θα πρέπει να εκτίθενται με σαφήνεια και ειλικρίνεια οι δυνατότητες, τα προβλήματα, οι ανάγκες του κάθε τόπου. Και να διεκδικούμε.


Η κυβέρνηση όφειλε να εκπροσωπηθεί με πιο ουσιαστικό τρόπο, από ευρύτερο κλιμάκιο, ειδικά μάλιστα σε μια κομβική στιγμή ενόψει του μεγάλου επερχόμενου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, ενώ είναι πολλά τα θέματα που χρήζουν λύσεων.  


Για όλα τα παραπάνω και ο εορτασμός του Ολοκαυτώματος έχει νόημα. 


Και ο καθένας κρίνεται από την ευθύνη που αναλαμβάνει, τις προτάσεις, τις διεκδικήσεις, το έργο και τις πράξεις του. Και πρώτα απ' όλα όσοι έχουμε εκλεγεί γι' αυτόν τον σκοπό. 


Χρόνια πολλά Νάουσα.

 

Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.