Απαγόρευση κυκλοφορίας σε οδικό τμήμα της Βέροιας (17-18/3/2022)

 
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην  πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη  διάρκεια εργασιών κατασκευής υδροηλεκτρικού έργου  


Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα ανώνυμης δημοτικής οδού στην πόλη της Βέροιας από τη συμβολή της με την οδό 16ης Οκτωβρίου, (έμπροσθεν καταστήματος ‘’Φλαμουριές’’) έως το εργοστάσιο Πασχαλίδη. 


Ανωτέρω κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Πέμπτη και Παρασκευή  17/18-03-2022 κατά τις ώρες από 08:00΄ έως 16:00΄, έκαστης ημέρας. 

 

-Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς. Τα μέτρα που θα  λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.  


-Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της  Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης  ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και  εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες. 


Πηγή :inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.