Επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ Σ. Στόικα

Επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφαν Στόικα...

Την πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο νέος τεχνικός της Βέροιας Στέφαν Στόικα, το μεσημέρι της Τρίτης (8/10), κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Παρών ήταν και ο Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος σημείωσε ότι στη Βέροια βρίσκεται ένας άνθρωπος που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το πνεύμα, την αγωνιστικότητα και το πάθος του ως παίκτης. "Ήταν ένας ηγέτης ως παίκτης, πιστεύω ότι θα είναι και ως προπονητής γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη αυτή την στιγμή. Όλοι μας θα συναισθανθούμε την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι ήταν ομάδα και θα στηρίξουμε την προσπάθεια του Στόικα στον μέγιστο βαθμό. Μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα δρόμο ήρεμο χωρίς αγωνίες σχετικά με τον βασικό μας στόχο", είπε ο κ. Γαϊτάνος.

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής Στέφαν Στόικα τόνισε:

Πιστεύω ότι πάνω απ’ όλα προέχει η δουλειά και η πειθαρχία. Θα πρέπει να τα περάσουμε αυτά και στους παίκτες γιατί η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. 

Αν κάνεις καλά την δουλεία σου δεν σε διώχνει κανένας. Σίγουρα δεν είναι εύκολες οι στιγμές για τη ΒΕΡΟΙΑ, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει κάτι καλό γιατί υπάρχει από πίσω και ένα δυνατός άνθρωπος που βοηθάει πολύ.

Με δουλειά και προπόνηση στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη ΒΕΡΟΙΑ εκεί που της αξίζει. Το σίγουρο είναι ότι δεν φοβάμαι. 

Βοηθός μου θα είναι ο γιος μου ο Άλεξ, με τον οποίο συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια στις ομάδες που δούλεψα. Γνωρίζει το χώρο καθώς έχει τελειώσει την σχολή προπονητών και την γυμναστική ακαδημία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.