"Είμαι πρόβατο και δεν το ξέρω!"

Κκ. Βουλευτές – κ.κ Δήμαρχοι: ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!

Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας. (Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος)

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ψήφιση του  μνημονίου του Ιουλίου και οι κυβερνητικοί Βουλευτές μας, κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Ειλικρινά πρέπει να είμαι πρόβατο, σίγουρα είμαι, γιατί δεν μπορεί τα μάτια μου να βλέπουν αυτή την συμπεριφορά την οποία ανέχομαι. 

Πως μπορεί συνάδελφοι, εργαζόμενοι και πολίτες  κάποιος να ψηφίζει τα επαίσχυντα μνημόνια που έχουν οδηγήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες συνανθρώπους μας και στην συνέχεια να  εμφανίζονται στην ηλεκτρονική και έντυπη δημοσιότητα σαν τοπικοί σωτήρες και να παινεύονται ότι είπαν αυτό στον τάδε υπουργό και εκείνο στην επιτροπή και παρακάλεσα για το Β’ σώμα, και τάχα εγώ γλύτωσα τους τρίτεκνους, και εγώ έβαλα την τροπολογία για τα μεταπτυχιακά στους σχολικούς φύλακες…. Τι να πώ, να σχίσω τα πτυχία μου αν δεν είμαι πρόβατο.

Πιστεύω όμως ότι δεν είμαι και πιστεύω ότι το θέατρο της ντροπής πολύ σύντομα θα τελειώσει και τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν πολλοί με ποια κριτήρια ενήργησαν.  Διότι εγώ δεν είδα ποτέ κανένα αφεντικό τραπεζίτη να αυτοκτονεί, είδα όμως τον Τάκη, τον Κώστα την Κατερίνα της διπλανής πόρτας. 

Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν και ας μην παίζουμε με κινήσεις εντυπωσιασμού στα ΜΜΕ. Ο κόσμος θέλει έργα, θέλει δουλειά, θέλει ελευθερία και αγάπη για την ζωή, θέλει την αλήθεια και όχι την ψευδαίσθηση.  Κλείνοντας, πολύ θέλω να μάθω τι έγινε η παραίτηση των τριών Δημάρχων του Νομού μας. Γιατί δεν παραιτήθηκαν στον Γ.Γ. της αποκεντρωμένης ; εύχομαι και ελπίζω ότι αυτό δεν θα γίνει λίγο πριν τις Δημοτικές εκλογές. 

Σύλλογος υπαλλήλων Δήμων Ν.Ημαθίας
Ο πρόεδρος, 
Σ. Δαλιγκάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.