Δεύτερη θέση για την 2η αγέλη λυκοπούλων στους Αερομοντελικούς Αγώνες

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου 2013, οι 14οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αερομοντέλων στη μνήμη «Γεωργίου Μπούσουλα» και ο 11ος Διαγωνισμός/Έκθεση Πλαστικών Αερομοντέλων στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Πολυμελής αποστολή από το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Βέροιας παραβρέθηκε στους αγώνες μαζί με αποστολές προσκόπων από όλη την Ελλάδα.

likopoulaΣτην κατηγορία των λυκοπούλων την δεύτερη Θέση κατέλαβε ο μικρός Ορφέας από την 2η Αγέλη Λυκοπούλων Βέροιας Βέροιας. Το μετάλλιο παρέλαβε από τον Έφορο Αεροπροσκόπων Γενικής Εφορείας κ. Φώτη Σακαλή.

Στο Αεροπροσκοπικό διήμερο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από βιωματικά εργαστήρια και παιχνίδια την εξομοίωση πτήσης το αλεξίπτωτο πλαγιάς αλλά και τον αιωροπτερισμό. Όλα αυτά ήρθαν σαν επιστέγασμα στην εκπαίδευση που έλαβαν στο Αεροπροσκοπικό εργαστήριο του συστήματος μας στο οποίο τις τελευταίες εβδομάδες αφιέρωσαν πολύ από τον χρόνο τους για την κατασκευή των αερομοντέλων τους.

Τα συγχαρητήρια όλων των βαθμοφόρων στον μικρό Ορφέα για την διάκριση, στα παιδιά που συμμετείχαν, αλλά και στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση.

Μετά την λήξη των αγώνων όλοι έδωσαν ραντεβού το αργότερο μέχρι το επόμενο έτος στην διεξαγωγή των επόμενων αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.