Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε: Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και κίνησης πεζών προσκυνητών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας την 13, 14 και 15 Αυγούστου 2022, 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 


Α. Τον καθορισμό του τμήματος της Δημοτικής Οδού, από διασταύρωση «Γκέκα» - Ιερά Μονή  Παναγίας Σουμελά - χωριό Καστανιά - διασταύρωση «Γρα-Γρου», ως μοναδική οδό  κατεύθυνσης (μονόδρομος) απαγορευμένης της ανόδου από το χωριό Καστανιά προς την  Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά.  


Β. Την απαγόρευση εισόδου και κίνησης των οχημάτων, στην Πλατεία-Περίβολο της  Ιερά Μονής καθώς και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ της διασταύρωσης της  Δημοτικής οδού προς Καστανιά (έμπροσθεν ξενώνων) και της Ιερά Μονής, πλην οχημάτων  ανεφοδιασμού, προσκεκλημένων και υπηρεσιακών.  


Γ. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος του  οδοστρώματος της Δημοτικής οδού που συνδέει την ΕΠ.Ο.4 Βέροιας-Κοζάνης (από  διασταύρωση "Γκέκα"), με το χωριό Καστανιά (διασταύρωση «Γρα-Γρου»), καθώς και στο  τμήμα της οδού από διασταύρωση έμπροσθεν ξενώνων έως την Πλατεία που βρίσκεται εντός  του κυρίως χώρου της Ιεράς Μονής.  


Ανωτέρω κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από 12:00΄ ώρα της 13-08-2022 έως  21:00΄ ώρα της 15-08-2022. 


Α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα  του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, έχοντας τροχονόμους σε καίρια σημεία, ενημερώνοντας  σχετικά τους οδηγούς- χρήστες των ανωτέρω οδών.  


Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής  Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε  περίπτωση επείγουσας ανάγκης και μόνο κατόπιν ενημέρωσης των επικεφαλής των  αστυνομικών μέτρων.  


Πηγή : inveria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.