Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοινότητα Κλειδιού Ημαθίας Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοινότητα του Κλειδιού Ημαθίας από τη Διεύθυνση Αστυνομίας της Ημαθίας: 


"Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των  τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων  για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κοινότητα Κλειδίου  

  

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα της κεντρικής οδού Δ.Δ. Κλειδίου, από τη συμβολής της με ανώνυμη δημοτική οδό (Ο.Τ. 23, αρ. οικ. 128) έως τη συμβολή της με έτερη δημοτική οδό (Ο.Τ.  66, αρ. οικ. 252)  


Β. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την Παρασκευή 12-08-2022 έως και την Κυριακή 14-08-2022 και κατά τις ώρες από 17:00΄ έως και 05:00΄, της  επόμενης έκαστης ημέρας.


Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς."


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.