Επίσκεψη Συλλόγων από το Τορόντο στο "Σπίτι της Βεργίνας"



 ΔΤ από "Πρωτοβουλία για το Παιδί": Η Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ημαθιωτών Τορόντο «Η Βεργίνα», δύο Σύλλογοι που υποστηρίζουν εδώ και χρόνια το έργο μας και ανήκουν στους Μεγάλους Δωρητές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, επισκέφτηκαν την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 το Σπίτι της Βεργίνας. 


Ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί κ. Νικόλαος Καρατόλιος υποδέχτηκε στο Σπίτι της Βεργίνας τους εκπροσώπους των Συλλόγων κ. Μιχάλη Μουρατίδη, κ. Στάθη Μιχαηλίδη, κ. Ρούλα Μιχαηλίδου, κ. Συμεών και κ. Βασιλική Μπαρούτογλου συνοδευόμενους από τους κ. Ιντζεβίδη Αρχιμήδη και κ. Ελευθέριο Γεωργιάδη, όπου ενημερώθηκαν για την λειτουργία της δομής.


Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους από την κ. Καλλιόπη Μπασιούρη, Συντονίστριας του Σπιτιού, η οποία παρουσίασε το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών και τις δράσεις που υλοποιούνται εντός και εκτός αυτού.


Οι επισκέπτες για άλλη μια φορά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο του Οργανισμού και τις ανάγκες του, με τον κ. Μιχάλη Μουρατίδη να κάνει αναφορά για την συνέχιση της υποστήριξης του Συλλόγου μας και του οράματος του Ιδρυτή της Πρωτοβουλίας Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο, διαδίδοντας το έργο μας στους ομογενείς του Καναδά. 


Τέλος, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων παρέδωσαν επιταγές με χρηματικά ποσά, προϊόν δωρεών, στον Πρόεδρο της Πρωτοβουλίας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων των ανθρώπων του Οργανισμού: των μελών, των εθελοντών, των εργαζομένων και (κυρίως) των παιδιών μας, για την γενναιόδωρη αυτή πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.


Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με το προσωπικό να χαρίζει αναμνηστικά δώρα και ευχές για σύντομη αντάμωση.





Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.