Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού για τη μεταφορά υπερμεγεθών φορτίων Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοινώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού, για τη μεταφορά  υπερμεγεθών φορτίων. 


"Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη  τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διέλευση συρμού  υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα  ανεμογεννήτριας), διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε  


Τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων κατά τις ημέρες, Τρίτη 19- 07-2022, Πέμπτη 21-07-2022 και Τρίτη 26-07-2022 στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού  από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, με έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας,  από την χρονική στιγμή διέλευσης του εν λόγω συρμού από τον Α/Κ Βέροιας  (πιθανολογούμενη ώρα από 07:30΄ έως 07:45΄), έως την χρονική στιγμή διέλευσης και του  τελευταίου οχήματος του συρμού, από τον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 08:30΄ έως 08:45΄).  


Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Κοζάνη διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας Νάουσας και της Ε.Ο. Βέροιας-Έδεσσας-Δρεπάνου και επανείσοδος αυτών στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.  


Κατά την διέλευση του ανωτέρω συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Κλειδίου  έως τον Α/Κ Βέροιας, τα εν λόγω φορτηγά θα κινούνται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα  καταλαμβάνουν μέρος της Λ.Ε.Α.. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη για την  κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων μία (01) λωρίδα κυκλοφορίας και σε καμία περίπτωση δεν  θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του εν λόγω τμήματος του αυτοκινητόδρομου.  


Τα ανωτέρω φορτηγά δεν θα κινούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, εξαιρουμένων των απολύτως απαραίτητων περιπτώσεων (π.χ. ακινητοποιημένο όχημα στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας ή Λ.Ε.Α.)."

 

Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.