Φρ. Καρασαρλίδου για ανακοινώσεις Βεσυρόπουλου για τελωνείο Βέροιας: Ας ελπίσουμε να μην είναι ακόμη ένα προεκλογικό κόλπο...

 


Δελτίο Τύπου από πρ. βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ) Φρ. Καρασαρλίδου: «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ». Αυτό σκέφτηκα όταν διάβασα το δελτίο Τύπου του Ημαθιώτη υφυπουργού Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου για το τελωνείο της Βέροιας, θέμα με το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ασχοληθεί επισταμένα και το έφερε ένα βήμα πριν την υλοποίηση. 


Ως βουλευτής Ημαθίας είχα ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, συνεργάστηκα με όλους τους εμπλεκόμενους, κατάφερα μαζί με τους συναδέλφους μου βουλευτές να τροποποιήσουμε το ισχύον τότε νομικό πλαίσιο και δόθηκε η δυνατότητα στην ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. να μπορεί να παραχωρήσει  για χρήση το χώρο στο Υπ. Οικονομικών για την εγκατάσταση του Τελωνείου Βέροιας. Έμενε μονάχα μια υπογραφή για να ληφθεί η απόφαση της μεταφοράς του τελωνείου από την οδό Σταδίου της Βέροιας στην Κουλούρα.


Αυτή η υπογραφή άργησε 3 χρόνια και χάθηκε πολύτιμος χρόνος, σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τις εξαγωγές και την οικονομία της χώρας, αλλά και της Ημαθίας. Η μέχρι χθες αδικαιολόγητη αδιαφορία του κ. Βεσυρόπουλου για το θέμα, που είναι μάλιστα ο καθ’ ύλην αρμόδιος υφυπουργός, σήμερα έγινε «ενδιαφέρον». Ας ελπίσουμε μόνο να μην είναι ακόμη ένα προεκλογικό κόλπο για δημιουργία εντυπώσεων. 


Φρόσω Καρασαρλίδου

πρ. βουλευτής Ημαθίας


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.