Απάντηση Άγγελου Τόλκα στην Επιστολή του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών Ημαθίας



 Απάντηση του βουλευτή Ημαθίας Άγγελου Τόλκα στην Επιστολή του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών Ημαθίας:


Το Συνδικαλιστικό Όργανο των Αστυνομικών της Ημαθίας εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται σφόδρα στην προοπτική ανοίγματος της Σχολής Αστυφυλάκων Νάουσας και ελπίζει – το Συνδικαλιστικό Όργανο – «να μην εισακουστώ».    


Για πρώτη φορά το Συνδικαλιστικό Όργανο – εικάζω μετά από απόφαση του ΔΣ του - επιτίθεται σε Βουλευτή του Νομού που εξέφρασε στην Βουλή την άποψη μιας ολόκληρης πόλης, παράλληλα με την στήριξή του στη δημιουργία νέου αστυνομικού μεγάρου και την ενίσχυση της Σχολής Μετεκπαίδευσης της Βέροιας.  


Με τον τρόπο που μου απευθύνεται το Συνδικαλιστικό Όργανο καταλαβαίνω ότι πλέον έχει γίνει κοινή πεποίθηση σε όλους ότι η σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε αποδρομή και δεν υπάρχουν πια ευήκοα ώτα και αποθέματα στους τοπικούς Βουλευτές. Διαφορετικά εξάλλου, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας δεν θα είχε μείνει δίχως προσωπικό, όπως καταγγέλλεται.  


Θα ήταν πράγματι επωφελές το Συνδικαλιστικό Όργανο να διατύπωνε κάποια πρόταση θετική όπως για παράδειγμα να στελεχωθούν όλες οι πρόσθετες αναγκαίες θέσεις από την λίστα κατάταξης των αιτούντων μετάθεση αστυνομικών στην Ημαθία. Αλλά δεν το κάνει. Ας μην ανησυχούν, θα το περιλάβω στις προτάσεις μου.  


Δεν είδα τα αντίστοιχα συνδικαλιστικά όργανα αστυνομικών της Καρδίτσας και των Γρεβενών  να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις. Αντιθέτως, διεκδικούν ενιαία και χωρίς μικροπολιτικά παιχνίδια την λειτουργία των εκεί αντίστοιχων σχολών.


Δεν είδα συνδικαλιστικό όργανο αστυνομικών να προσπαθεί να επιβάλλει τη σιωπή σε έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο, ένα κυβερνητικό κόμμα, που λαμβάνει 27% στην Ημαθία. 


Δεν είδα συνδικαλιστικό όργανο αστυνομικών να αντιτίθεται στη λειτουργία Σχολής που θα βγάλει νέους αστυνομικούς.


Τέλος, όσον αφορά τις πολλές προσωπικές επιθέσεις και αναφορές εναντίον μου την τελευταία εβδομάδα. Επειδή πράγματι οι τοποθετήσεις και οι διεκδικήσεις μου ενοχλούν και ξεβολεύουν, ας συνηθίζουν κάποιοι στο γεγονός ότι η αδιαφάνεια, οι πελατειακές σχέσεις και το βόλεμα των λίγων κολλητών κι εκλεκτών εις βάρος των πολλών τελειώνουν μαζί με το τέλος της διακυβέρνησης της ΝΔ. 


Πηγή : inveria.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.