Το Πρόγραμμα Κίνησης του Μητροπολίτη Βέροιας από 3 έως 10 Ιουλίου

 


Το Πρόγραμμα Κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας από την Κυριακή 3 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, έχει ως εξής: 


Την Κυριακή 3 Ιουλίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων. Μετά τη θεία Λειτουργία θα τελέσει τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Υπομονής.  


Την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού. 


Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα συμμετάσχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο που θα τελεσθεί, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.


Την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Η αγνότητα των νέων» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο Ναούσης θα παραστεί στην εκδήλωση του 36ου Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων.


Το Σάββατο 9 Ιουλίου θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και των Οσίων Διονυσίου του Ρήτορος και Μητροφάνους στη Φυτειά.


Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στον Χώρο Θυσίας Ναούσης με την ευκαιρία του 36ου Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ναούσης. 


Την Κυριακή 10 Ιουλίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης με την ευκαιρία του 36ου Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ναούσης.


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.