Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας την Τρίτη 2 Αυγούστου Η Οικονομική Επιτροπή του Δ. Βέροιας θα πραγματοποιήσει ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 02/08/2022 και ώρα 11:00, στο Δημαρχείο της πόλης, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2022.


ΘΕΜΑ 2ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής παραλαβής των προς προμήθεια ειδών της Πράξης «Προμήθεια Εξοπλισμού Συλλογής Βιοαποβλήτων στους Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».


ΘΕΜΑ 3ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την προμήθεια επίπλων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας.


ΘΕΜΑ 4ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την προμήθεια επίπλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βέροιας.


ΘΕΜΑ 5ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση του 5ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Βέροιας με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου.


ΘΕΜΑ 6ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας.


ΘΕΜΑ 7ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας.


ΘΕΜΑ 8ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση τριήμερου πολιτιστικού Φεστιβάλ με τους «Λαογραφικός και Χορευτικός Σύλλογος Ντόπιοι Μακροχωρίου» και «Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου».


ΘΕΜΑ 9ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.


Πηγή : inveria.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.