Η ευγενική χειρονομία της Βεροιώτισσας συγγραφέα Βάλιας Μπαμπέτσα προς το InVeria



 Σε μία ιδιαιτέρως ευγενική χειρονομία προχώρησε προς το InVeria η βεροιώτισσα συγγραφέας Βάλια Μπαμπέτσα, η οποία είχε την καλοσύνη να επισκεφθεί τα γραφεία του InVeria και να μας παραδώσει η ίδια το νέο της μυθιστόρημα "Στη Δύση του Ήλιου" (από τις εκδόσεις Υδροπλάνο). 


Με την κίνηση της αυτή, η Βάλια Μπαμπέτσα μας είπε "πολλά" και απέδειξε ότι υπάρχουν ακόμα δημιουργοί που σέβονται την δουλειά των τοπικών ΜΜΕ τα οποία προβάλλουν με χαρά κάθε τι νέο και ωραίο. Η μόνη "πληρωμή" μας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεν το "ευχαριστώ", αλλά κυρίως η ικανοποίηση ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι του πνεύματος, του Λόγου, της Τέχνης και εμείς μπορούμε να τους δώσουμε το Βήμα για να δείξουν στον κόσμο την δουλειά τους. 


Το "Ευχαριστώ", εν προκειμένω, ήρθε με χαμόγελο και μία όμορφη αφιέρωση στον διευθυντή και την ομάδα του InVeria... Η χαρά δε, ήρθε από την ενημέρωση ότι η κυκλοφορία πάει πολύ καλά!


Μάλιστα, η συγγραφέας μας ενημέρωσε ότι σύντομα θα γίνει η βιβλιοπαρουσίαση και ενώπιον του κοινού της Βέροιας, οπότε θα έχουμε όλοι την χαρά να γνωρίσουμε την ίδια και το έργο της από κοντά! 


Βάλια Μπαμπέτσα, καλοτάξιδο το βιβλίο, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική χειρονομία και... εις άλλα με υγεία!







Πηγή : inveria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.