Αναγνώστης: Αυτή την αστυνομία θέλουμε - Ευχαριστώ την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας για την βοήθεια και την καλοσύνη!



 Την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον βοήθησαν, και μέσω αυτών σε όλη την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Βέροιας, αισθάνεται ο συμπολίτης μας κ. Αθανάσιος Πασίδης. 


Όπως ανέφερε μιλώντας στο InVeria.gr ο κ. Πασίδης, την προηγούμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 γύρω στις 10 το βράδυ, ράντιζε με το τρακτέρ του σε χωράφι στην περιοχή του Ταγαροχωρίου, όταν ξαφνικά σημειώθηκε βλάβη στα ηλεκτρολογικά του τρακτέρ και έσβησαν όλα τα φώτα. Προσπάθησε να επισκευάσει την βλάβη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Έχοντας ως μόνες επιλογές να αφήσει το τρακτέρ του στο σημείο (με κίνδυνο να το κλέψουν) ή να το μετακινήσει με την συνδρομή ενός αγροτικού αυτοκινήτου, να συνοδεύει το τρακτέρ από πίσω για να μην πέσει κάποιο όχημα από πίσω. 


Για καλή του τύχη, λίγα μέτρα μακριά "έπεσε" πάνω σε μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν. Στην παράκλησή του να τον συνοδεύσουν μέχρι το σπίτι του (σε σχετικά κοντινή απόσταση, αλλά θα έπρεπε να διασχίσει την οδό Σταδίου και την οδό Παυσανίου που έχουν αυξημένη κίνηση οχημάτων), οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα και, με μία μηχανή πίσω και μία μπροστά από το τρακτέρ, έφτασε με ασφάλεια στο σπίτι του.  


Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο κ. Πασίδης στο InVeria.gr: 


"Με την στάση τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έδειξαν ότι τέτοια αστυνομία θέλουμε, να είναι κοντά στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Η ευγένεια, η προθυμία και η καλοσύνη των αστυνομικών να συνδράμουν σε έναν εργαζόμενο που τυραννιόταν μέχρι αργά το βράδυ για να τελειώσει την δουλειά του και του έτυχε μια ζημία που δεν μπορούσε να διορθωθεί, ήταν πραγματικά αξιέπαινη. Ευχαριστώ τα παιδιά της ομάδας και εύχομαι να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους". 

 


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.