Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας καλωσορίζει τα νέα μέλη του...

 


ΔΤ από ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας: Με μεγάλη χαρά κι ευθύνη καλωσορίζουμε τα 700 περίπου νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, τα οποία ανεβάζουν τον αριθμό και τη δυναμική των οργανωμένων μελών στα 1.400.


Ο δρόμος για την ανατροπή και την απαλλαγή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ανοίξει. 

Όλο και περισσότεροι πολίτες, δυναμικά και με αποφασιστικότητα, ανεπηρέαστοι από την προπαγάνδα και τα ψέμματα των πληρωμένων ΜΜΕ που εκθέτουν παγκόσμια την χώρα μας, συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ισχυρότερο κόμμα της προοδευτικής συμμαχίας, της ριζοσπαστικής αριστεράς. Το κόμμα που είναι δίπλα σε κάθε Έλληνα, κάθε εργαζόμενο, επιχειρηματία, αγρότη, φοιτητή, που παλεύει για την ισότητα, τα δικαιώματα, την αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, για την αξιοπρέπεια και τον διεθνή πρωταγωνιστικό ρόλο που αξίζει στην Ελλάδα. Το κόμμα που κάθε μέρα, μαζί με την κοινωνία, με όλους τους προοδευτικούς πολίτες, βαδίζει  προς τη μεγάλη εκλογική νίκη. 


Στο νομό Ημαθίας όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι πολίτες αντέδρασαν, οργανώνονται και παίρνουν τις τύχες στα χέρια τους. 


Ήρθε ο καιρός να διώξουμε την κυβέρνηση των τεράστιων προβλημάτων, της ακρίβειας, της φτωχοποίησης, την κυβέρνηση των λίγων κι “εκλεκτών”, των αναθέσεων, την κυβέρνηση της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και των σκανδάλων και της καταπάτησης των δικαιωμάτων.

Η τραγική κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα αφήσουμε να γίνει και μοιραία για τον τόπο μας.


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας και όλα τα μέλη του κόμματος, παλαιότερα και νέα, βγαίνουμε μπροστά, μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες, μαζικά, με την δυναμική του έντιμου και δίκαιου αγώνα, που θα μας βγάλει από το ζοφερό παρελθόν της κυβέρνησης Μητσοτάκη και θα φέρει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.


Γραφείο Τύπου

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ημαθίας


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.