Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΠΝ για την εκδημία του Μητροπολίτη Δράμας - Θα μισθώσει λεωφορείο για την κηδεία

 


Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας εκφράζει την θλίψη της για την εκδημία του Μητροπολίτη Δράμας Παύλου και ανακοίνωσε πως θα μισθώσει λεωφορείο για την κηδεία του, την Τρίτη (3/5/2022) στην Δράμα. 


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης" με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε την κοίμηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ. Παύλου. 


Ο αγαπητός σε όλους Ιεράρχης, ένθερμος αγωνιστής του Ποντιακού Ελληνισμού, στενός φίλος και συμπαράστασης της Λέσχης και της Βιβλιοθήκης, μας άφησε αιφνιδίως τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Μαΐου, ενώ προηγουμένως συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις 200 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας.


Είθε η Παναγία Σουμελά να χαρίζει δύναμη στους οικείους του. Αιωνία αυτού η μνήμη.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως, ενημερώνει ότι πρόκειται να δρομολογήσει λεωφορείο από τη Νάουσα για την Δράμα, για την εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτου Δράμας Παύλου. 

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται έως σήμερα, Δευτέρα 2 Μαΐου, ώρα 21:00 στο τηλέφωνο 2332022577. Το αντίτιμο συμμετοχής θα καθοριστεί βάσει του αριθμού των επιβατών. Αναχώρηση στις 13:00 από το κτίριο της Λέσχης.

Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου θα ψαλεί την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 στις 17:30 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.