Εκλογές του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 Από το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων του Νομού Ημαθίας ανακοινώθηκε πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 


"Αγαπητά μέλη

Την πρώτη (1η ) Κυριακή, ήτοι 1η Μαΐου, δεν πραγματοποιήσαμε την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.


Σύμφωνα με την προκήρυξη, αυτή θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε, δεν χρειάζεται απαρτία, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στο Γραφείο του Συνδέσμου με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.


Η απολογιστική, δηλαδή η συζήτηση θα αρχίσει στις 10:45π.μ. και αν ο καιρός μας το επιτρέψει θα πραγματοποιηθεί στον ακάλυπτο χώρο του Γραφείου.


Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 12:30μ.μ. περίπου και θα διαρκέσει έως τις 6:00μ.μ. Απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο.


Δεν χρειάζονται πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test.


Εντός του Γραφείου η μάσκα είναι υποχρεωτική. Παράκληση θερμή, εάν η απολογιστική γίνει στον ακάλυπτο χώρο του Γραφείου, για το καλό όλων μας, να φοράμε τη μάσκα.


Συνάδελφοι, η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Αξίζει τον κόπο, να διαθέσουμε κάθε τρία (3) έτη λίγο χρόνο για το Σύνδεσμο. Η δύναμη του Συνδέσμου εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων, βάσει αυτού γίνεται η οικονομική επιχορήγηση από την Π.Ο.Π.Σ."


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΓΚΟΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ        ΤΟΠΑΛΤΖΙΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣΠηγή : inveria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.