Με 5 μετάλλια επέστρεψαν από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης και Τοξοβολίας 2022 οι αθλητές του «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας Δ.Τ.: Με πολλές και σημαντικές επιτυχίες συνεχίστηκε η παρουσία του «Εν Σώματι Υγιεί» στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ για το 2022. Στα πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Τοξοβολίας που διεξήχθησαν ταυτόχρονα σε Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και Ολυμπιακό Στάδιο αντίστοιχα, οι 4 αθλητές, έφεραν 5 πανελλήνιες νίκες:


Το πρώτο χρυσό σε ατομικό αγώνισμα για το "Εν Σώματι Υγιεί" στην Επιτρ. Αντισφαίριση!!


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 27 με 29 Μαΐου στην Αίθουσα της ΕΦΟΕπΑ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα για το σωματείο μας ήρθε μετά από 7 χρόνια, από τον αθλητή Δημητρακόπουλο Γιάννη της κατηγορίας 8. Ο ίδιος αθλητής με συμπαίκτη το μέλος της Εθνικής Ομάδας Λευτέρη Μαύρη, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Διπλό Ανδρών. Σημειώνουμε ότι και οι τρεις συμμετέχοντες αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί", ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Αναλυτικά ο απολογισμός του "Εν Σώματι Υγιεί":


Συμμετοχές: 3 αθλητές + 1 προπονητήςΜετάλλια: 4 (1-3-0) - 3 στο Ατομικό + 1 στο Διπλό


  • 1η θέση: Δημητρακόπουλος Γιάννης (Ατομικό κατ. 8)
  • 2η θέση: Πετρόπουλος Στράτος (Ατομικό κατ. 10)
  • 2η θέση: Μαύρης Λευτέρης (Ατομικό κατ. 6)


Προπονητής - Αρχηγός Αποστολής: Καραϊωσήφ Αλέξανδρος


Με τις επιτυχίες αυτές το "Εν Σώματι Υγιεί" έφτασε τις 31 Πανελλήνιες Νίκες στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση (2-15-14)Σημαντική βελτίωση του ατομικού ρεκόρ ο Λούκας
Αν και βελτίωσε σημαντικά το Ατομικό του Ρεκόρ, ο ναουσαίος Τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" Γιώργος Λούκας, δεν κατάφερε να ανέβει σε ψηλότερο σκαλί του βάθρου και περιορίστηκε όπως και πέρυσι, στην τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο. Το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Προπονητήριο "Ευαγγελία Ψαρά, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022. Ο αθλητής μας αγωνίστηκε στην κατηγορία Recurve Open και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και μάλιστα με ατομικό ρεκορ. Τον αθλητή Γιώργο Λούκας, συνόδεψε η προπονήτρια Αλεξάνδρου Κλαίρη. Αυτό ήταν το 2ο μετάλλιο του "Εν Σώματι Υγιεί" στην Τοξοβολία (0-0-2) και το 85ο του σωματείου σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ.


Πηγή : inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.