Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βέροια για τον αγώνα "Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ" Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Βέροιας την Κυριακή 17-04- 2022, κατά την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα "Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε.  Α.Ο. ΞΑΝΘΗΣ". Αναλυτικά: 


"Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την  πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά  την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 17-04-2022.  

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε   

- Την Κυριακή 17-04-2022 και κατά τις ώρες 12:00΄ έως και 18:00΄ τις κάτωθι  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

  • Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, στην οδό  Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με  την οδό Παυσανίου, εφόσον απαιτηθεί.  
  • Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων,  όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό  Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά, στο ρεύμα προς έξοδο  πόλεως. 


Α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και  μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.  


Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της  Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης  ανάγκης.  


Πηγή :inveria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.