Επίσκεψη Μητροπολίτη Οδυσσού στη Βέροια - Τρισάγιο για την πτώση του Γιάκοβλεφ

Επίσκεψη Μητροπολίτη Οδυσσού στη Βέροια - Τρισάγιο για την πτώση του Γιάκοβλεφ...

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Οδησσού κ. Αγαθάγγελος επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, στο πλαίσιο ολιγοήμερης επίσκεψής του στην Ελλάδα, προκειμένου να τελέσει τρισάγιο στον τόπο του αεροπορικού δυστυχήματος στα Πιερία Όρη, που πριν 20 χρόνια στοίχισε τη ζωή σε πολλούς Έλληνες και Ουκρανούς και να επισκεφθεί στη συνέχεια το Άγιο Όρος.

Τον Μητροπολίτη Οδησσού υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, το Ναό του Αγίου Λουκά, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής με έργα του Ευθύμη Βαρλάμη για τον Απόστολο Παύλο και το επισκοπικό μέγαρο, όπου παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν του Μητροπολίτη Οδησσού και της συνοδείας του.

Το πρωί της Τετάρτης (8/10) θα τελεστεί στον τόπο του δυστυχήματος, που βρίσκεται στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, τρισάγιο και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Οδησσού θα αναχωρήσει για το Άγιο Όρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.