Ταπεινωτική ήττα με 6-0 για την ΒΕΡΟΙΑ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ταπεινωτική ήττα με 6-0 για την ΒΕΡΟΙΑ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

 Ήταν η χειρότερη ήττα που γνώρισε φέτος η ΒΕΡΟΙΑ, χάνοντας με 6-0 από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το απόγευμα της Κυριακής (6/10).

Με τρία γκολ του Μήτρογλου (στο 8', στο 20' και στο 81'), δύο γκολ του Κάμπελ στο 63' και στο 82', γκολ του Μανιάτη στο 71', ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ άφησε εμβρόντητη τη ΒΕΡΟΙΑ.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το δεύτερο χατ-τρικ του σε διάστημα 5 ημερών, ενώ συνολικά έχει τρία στο πρωτάθλημα. 

Ο Μήτρογλου είχε άξιο συμπαραστάτη τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 61', όμως κατάφερε να γίνεις από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και μια ασίστ στον Μανιάτη και κάπως έτσι ήρθε το εντυπωσιακό 6-0 για τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν άργησαν να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους, να πάρουν τον έλεγχο και να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες της ΒΕΡΟΙΑΣ και είχαν μια ωραία εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι. Στο 8' μάλιστα, ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μανιάτης έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής και ο Μήτρογλου με ωραία προβολή άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Το γρήγορο γκολ όχι μόνο δεν κοίμισε τους Πειραιώτες, αλλά τους έδωσε ώθηση και έπαιξαν ακόμα καλύτερα. Στο 14' και στο 15' Σαβιόλα και Μετζανί δεν κατάφεραν να σκοράρουν, όμως ο Μήτρογλου βρήκε το τρόπο να ξανασκοράρει. Ο Έλληνας φορ δέχτηκε εξαιρετική σέντρα από τον Παπάζογλου και με ωραία κεφαλιά έγραψε στο 20ο λεπτό το 2-0.

Στο 32' ο Σαβιόλα είχε μια λαμπρή ευκαιρία να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βάις κέρδισε πέναλτι από τον Αμαραντίδη, ο Αργεντινός ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο Αναστασόπουλος εκτινάχθηκε δεξιά και έδιωξε την μπάλα, σώζοντας την εστία του από το τρίτο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η ΒΕΡΟΙΑ όχι μόνο δεν κλείστηκε αλλά κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους. Στο 26' είχε την μεγαλύτερη της ευκαιρία με τον Καλτσά να βγαίνει σε ευνοϊκή θέση, αλλά τον Ρομπέρτο να διώχνει σωτήρια, ενώ στο 36' ο Ντα Κόστα έκανε ένα ωραίο σουτ, όμως και πάλι ο πορτιέρο του Ολυμπιακού φώναξε παρών και έδιωξε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν είχαμε κάποια αλλαγή από τους δύο προπονητές, είχαμε όμως αλλαγή στο σκηνικό του αγώνα, με την ΒΕΡΟΙΑ να μπαίνει πιο δυνατά και να πατά πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, που έδιωξε για ακόμη μια φορά ο Ρομπέρτο.

Παρά το καλό πρόσωπο της Βέροιας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Ο Κάμπελ, δύο λεπτά με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (63'), πέτυχε ένα όμορφο τέρμα. Σαβιόλα, Μήτρογλου και Φουστέρ γύρισαν ωραία την μπάλα και ο Κοσταρικανός με προβολή έγραψε το 3-0 για την ομάδα του. Η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει μια και καλή για τους γηπεδούχους.

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν έμεινε όμως μονάχα στο γκολ, αφού στο 71' πήρε την πάσα από τον Φουστέρ, στη συνέχεια, έδωσε ωραία στον Μανιάτη και το 4-0 ήταν πραγματικότητα. Γκολ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και ασίστ για τον Κοσταρικανό μέσα σε 10 λεπτά αγώνα.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα αλλάξει κάτι, στο 81' ο Μήτρογλου πέτυχε δεύτερο χατ τρικ μέσα σε 5 μέρες και 4ο συνολικά, ενώ στο 82' ο Κάμπελ σκόραρε για δεύτερη φορά και έγραψε το τελικό 6-0.



Με πληροφορίες από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.