Ενημέρωση Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για λήξη εκπτώσεων

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βεροίας ανακοινώθηκε ότι οι  Θερινές Εκπτώσεις έληξαν την Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 και δεν υπάρχει, από τις ισχύουσες διατάξεις,  καμία περίπτωση για την παράτασή τους.

"Υπενθυμίζεται στους συναδέλφους και είναι αυτονόητο ότι, μετά τη λήξη τους, απαγορεύεται η συνέχιση των εκπτώσεων από τα καταστήματα, η αναγραφή της λέξης «ΕΚΠΤΩΣΗ» στις προθήκες, καθώς η αναγραφή ποσοστών έκπτωσης και διπλών τιμών.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι συνάδελφοι να αποσύρουν από τις βιτρίνες τους όλες τις ταμπέλες – πινακίδες – καρτελάκια με διπλές τιμές και άλλο υλικό κάθε είδους σχετικό με τις Εκπτώσεις και τη διαφήμισή τους, διατηρώντας καρτελάκια μόνο με μία, την πραγματική, τιμή πώλησης των εμπορευμάτων τους, σεβόμενοι την σωστή λειτουργία της Αγοράς και αποφεύγοντας κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού.- 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την επομένη της λήξης των εκπτώσεων, όλες οι Επιχειρήσεις επιτρέπεται να πραγματοποιούν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς που ορίζει ο Νόμος 3377/2005.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν προσφορές 10 ημερών, έχουν υποχρέωση να το δηλώσουν στον Εμπορικό Σύλλογο Βεροίας μέχρι την προηγούμενη ημέρα της έναρξης των προσφορών μαζί με την κατάσταση των προσφερόμενων ειδών (Αναλυτικά κάθε είδος, η ποσότητα του κλπ.). Υπάρχει σχετικό έντυπο δήλωσης και της σχετικής κατάστασης στον Εμπορικό Σύλλογο, που θα συμπληρώνεται από κάθε επιχείρηση", αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δ.Σ. Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.