Ανακαλεί παιδικά κρεβάτια η ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί κρεβάτια που εγκυμονούν κίνδυνο τραυματισμού για τους πελάτες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, με ανακοίνωση της, παρακαλεί τους πελάτες της που έχουν αγοράσει από κάποιο κατάστημά της νεανικό κρεβάτι KRITTER ή SNIGLAR, να ελέγξουν άμεσα την ημερομηνία παραγωγής στη συναπτόμενη ετικέτα, που βρίσκεται στο προσκέφαλο ή στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Η IKEA έχει λάβει επτά αναφορές σπασίματος της μεταλλικής ράβδου που ενώνει τη προστατευτική ράγα στο σκελετό του κρεβατιού. Μία σπασμένη ράβδος θα μπορούσε να εκθέσει κοφτερά μεταλλικά άκρα, δημιουργώντας κίνδυνο τραυματισμού. Πάντως, δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός από το σπάσιμο της μεταλλικής ράβδου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μόνο τα νεανικά κρεβάτια KRITTER με ημερομηνία παραγωγής (έτος-εβδομάδα) μεταξύ 1114 έως 1322 και νεανικά κρεβάτια SNIGLAR με ημερομηνία παραγωγής από 1114 έως 1318 επηρεάζονται.

Οι πελάτες με προϊόν που επηρεάζεται καλούνται από την εταιρεία να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 801 11 22 722 (από κινητό στο 210 35 43 403) άμεσα, ώστε να λάβουν δωρεάν ένα σετ επισκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.