Επίσκεψη διακριθέντων μαθητών του Γυμνασίου Μακροχωρίου στη ΔήμαρχοΒέροιας

IMG_0300Τη Δήμαρχο Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, μαθήτριες του Γυμνασίου Μακροχωρίου που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό.
Οι μαθήτριες Αναστασία Αντωνιάδου, Χαρά Γεώργογλου και Παρασκευή Θεοχαροπούλου του Γυμνασίου Μακροχωρίου, με την παρότρυνση και τη βοήθεια της καθηγήτριας κ. Μαρίας Χειμωνοπούλου, Βιολόγου, συμμετείχαν στον πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό για τα Δάση και τη Δασοπονία «Young people in European forests» και κατέλαβαν την πρώτη θέση. Η νικήτρια ομάδα από το Μακροχώρι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2013, στο Εθνικό Πάρκο Peneda – Geres, στην Πορτογαλία.

Επίσης, την ίδια μέρα τη Δήμαρχο Βέροιας επισκέφτηκαν, οι μαθήτριες της Σχολής Χορού της Σοφίας Αντωνιάδου που κατέκτησαν το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο στο Σύγχρονο Χορό καθώς και το 1ο Βαλκανικό Βραβείο στο Σύγχρονο χορό, Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, Θεοδώρα Ορφανίδου, Αικατερίνη Χαργιαντίδου, Κωνσταντίνα Δολδούρη, Ευαγγελία Μπογδαμπείδου, Ελένη Μήτσα και ο μαθητής Δημήτρης Γρηγορίου που έλαβε το 1ο ευρωπαϊκό βραβείο στο break dance.

Η Δήμαρχος, εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στους διακριθέντες μαθητές και στις καθηγήτριες τους και επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να βραβεύουμε μαθητές που με τις επιδόσεις τους τιμούν την πόλη μας και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.