Φίμωση του 902 καταγγέλλει το ΚΚΕ

Από την Ν.Ε. ΚΚΕ Ημαθίας κοινοποιήθηκε η ανακοίνωση του ΚΚΕ, σχετικά με τις παρεμβάσεις και παρεμβολές που δέχεται ο τηλεοπτικός σταθμός "902" από την DIGEA και την κυβέρνηση. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:   


13/06/2013

Κάτω τα μέτρα φίμωσης του λαού! 

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ενεργοποίηση των μηχανισμών της κυβέρνησης εναντίον του σταθμού «902». Η DIGEA έκοψε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του «902» που αναφερόταν  στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση. 

Την ίδια στιγμή και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απειλεί με κυρώσεις τον «902», γιατί συνεχίζει να αναμεταδίδει την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της ενημέρωσης του λαού. 

Τις ίδιες απειλές εξαπολύει η κυβέρνηση προς κάθε άλλο μέσο ενημέρωσης που μεταδίδει προγράμματα εργαζομένων της ΕΡΤ. Καλούμε το λαό να αντιπαλέψει την πολιτική της κυβέρνησης και τους μηχανισμούς του κράτους. 

Τα σχέδια φίμωσης του λαού, του λαϊκού κινήματος και των εργαζομένων στην ΕΡΤ δεν θα περάσουν. Να παρθεί τώρα πίσω η αντιδραστική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.