Υπογράφηκε η σύμβαση για τον αγωγό υδροδότησης της Βεργίνας

Την Πέμπτη 5 Απριλίου 2013 υπογράφτηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Βέροιας κ. Δημήτριο Δάσκαλο και τον κ. Νικόλαο Σιουραντάνη εκπρόσωπο της Κ/Ξ «ΔΗΜΟΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – ΣΙΟΥΡΑΝΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» η σύμβαση για την εκτέλεση του παραπάνω έργου πνοής για τον Τ.Κ. Βεργίνας. Παρόν στην υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Εμμανουήλ Εμμανουηλίδης.



υδρευση βεργιναςΣτο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό και γνωρίζοντας το πρόβλημα υδροδότησης της Τ.Κ. Βεργίνας, έχοντας δε ως στόχο την παροχή επαρκούς και κατάλληλου νερού, εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων, την ορθολογική διαχείριση αυτών και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών προς τον κάτοικο-καταναλωτή του Δήμου, η ΔΕΥΑΒ ενέταξε στο Π.Ε.Π 'Μακεδονίας - Θράκης' το έργο «Εξωτερικός αγωγός ύδρευσης οικισμού Βεργίνας Δ. Βέροιας» προϋπολογισμού €1.162.350,00.

Σε δηλώσεις του, κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ τόνισε μεταξύ άλλων :

«Υπογράφουμε σήμερα την παρούσα σύμβαση για να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του μεγάλου έργου που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι κάτοικοι της Βεργίνας. Η ΔΕΥΑΒ πιστή στη δέσμευσή της έναντι των κατοίκων της Βεργίνας, συνέταξε, υπέβαλε προς χρηματοδότηση και τελικά κατόρθωσε μετά από άοκνες προσπάθειες και προσωπικές μου πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση, να φτάσουμε στη συμβασιοποίηση του έργου στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Το ζωτικής σημασίας αυτό έργο για την Βεργίνα, είναι ένα έργο που αντιμετωπίζει ριζικά και άμεσα την υδροδότηση του οικισμού με επαρκές και υγιεινό πόσιμο νερό.

Ως πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση, γιατί μέρα με τη μέρα δικαιώνονται οι αγώνες μας και θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω το ΔΣ της επιχείρησης, τον Πρόεδρος της κοινότητας Βεργίνας κ. Εμμανουήλ Εμμανουηλίδη αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του παραπάνω έργου».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.