Βέροια: Δράστης επέστρεψε χρηματικό ποσό σε ηλικιωμένη, το οποίο απέσπασε με απάτη

Θύμα απάτης και ληστείας έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Βέροια την προηγούμενη εβδομάδα, από την οποία οι δράστες απέσπασαν το ποσό των 14.800 ευρώ, με το πρόσχημα γνωριμίας με συγγενικό της πρόσωπο.

leftaΗ υπόθεση εξαπάτησης της  ηλικιωμένης εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία, από την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών της απάτης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία ηλικιωμένης ότι ο προαναφερόμενος από κοινού με ένα ακόμα άτομο την προσέγγισαν την Τετάρτη (10.04.2013) και με το πρόσχημα της δήθεν επαγγελματικής σχέσης με το γιό της και επικαλούμενοι υποτιθέμενες οφειλές του, της απέσπασαν μεγάλο  χρηματικό ποσό.

Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες ανέρχεται στο ποσό των 14.800 ευρώ, το οποίο ο 34χρονος μετά την ταυτοποίησή του το επέστρεψε ολόκληρο στην ηλικιωμένη.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε με την κατηγορία της απάτης, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.